Bianca Pop, în filme pentru adulți? Ispita s-a filmat goală pușcă. Imagini interzise minorilor

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula iubirii” șochează din nou opinia publică, după ce s-a filmat în ipostaze fierbinți.

Imaginile, prezentate de Cancan.ro, pot face cu ușurință subiectul unui film pentru adulți.

 În filmare se vede cum Bruneta este goală și se mângâie pe tot corpul. Nu se știe cine era adevăratul destinatar al filmulețului.

Bianca Pop, în filme pentru adulți? Ispita s-a filmat goală pușcă

Bianca Pop nu e la prima abatere de acest fel. Ispita, care nu iese din casă fără 1000 de euro cash, a apărut și zilele trecute în poze 18+

Ispita ce afirma, înfierbântată de câteva pahare, ”Am card, n-am cash, fu&*@!! În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă%#$%… Mamăăăă, ce nervi am! Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am! Mergi, mergi mă!!!”, a reușit să rupă iar gurile internauților: Cancan.ro a publicat o fotografie în care problematica Bianca apare într-o ipostază ușor de încadrat ca fiind 18+.

Bărbatul misterios și…gol este chiar fostul Simonei Trașcă, focoasa blondă a showbiz-ului românesc.

De ce este plin internetul de Bianca Pop

În urma aparițiilor la mai multe emisiuni de televiziune, ispita a făcut următoarea declarație, pentru care va rămâne cu siguranță în istoria celor mai citate și comentate replici din showbiz:„Vreau să-mi deschid niste afaceri. La o femeie, dacă vrei să vezi calitatea ei trebuie să te uiți la încălțăminte, dacă pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă. Trebuie să vă uitați și la manichiură, astea spun tot despre o femeie. Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetara. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro? Mie îmi intră banii săptămânal, dar nu mă laud.

Dacă am o prezentare pe podium sau trebuie să merg la o nuntă ca dansatoare pornesc de la 1.000 de euro. Mai puțin de atât nu mă deranjez. Dacă e nevoie să fac un live dintr-un magazin sau ceva, fac și pentru oameni modești și le iau 300 de euro ca să le arăt ce înseamnă numele meu, iar ulterior trebuie să-mi dea minimum 500 de euro pe lună”

Sursa: wowbiz.ro