Ce se întâmplă acum în căsnicia Grațielei cu Andrei Duban? ”Parcă nu era soțul meu…” Toată lumea își pune semne de întrebare acum după ce soția lui Duban a fost văzută mai mereu în brațele lui Ghiță de la Survivor:

Grațiela Duban trăiește din plin aventura de la Survivor România 2020, în timp ce soțul ei, acrorul Andrei Duban, stă cu sufletul la gură în fața televizorului.

Grațiela Duban are un fel aparte de a se manifesta, iar acest lucru nu a scăpat atenției fanilor emisiunii Survivor România 2020. Apropierile considerate ”suspecte” față de colegii ei, Mihai și Ghiță, a dat naștere unor interpretări și mulți se întreabă acum dacă totul este în regulă, acasă, între ea și Andrei Duban.

Puțină lume știe însă care este cu adevărat relația dintre Grațiela și Andrei. Cei doi obișnuiesc să glumească pe seama relației lor, mai ales că între ei există o diferență destul de mare de vârstă.

Un exemplu în acest sens îl reprezintă show-ul la care cei doi au participat în calitate de cuplu. Grațiela și Andrei au făcut pereche la o fermă cu vedete și a trebuit să ia parte la probe extrem de complicate. Și atunci au apărut zvonuri că în relația lor ar fi o problemă. Culmea este că, întorși acasă, cei doi au continuat ”jocul” și au părut că le place să alimenteze zvonurile.

Invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, Grațiela s-a lansat într-un ”atac” la adresa lipsei de afecțiune a lui Andrei Duban. ”Nu te-am simțit în privire. Tu ești foarte rece cu mine, nici partener nu mi-ai fost. (…) Cel mai greu a fost să ne tolerăm între noi. Eu nu mă refeream la giugiuleală ci la atitudine, parcă nu era soțul meu și nu înțelegeam. Voiam să ne ținem de mână, să îi simt căldura, și el nimic. Batman, Batman! Ți-aș spune eu mai multe dar nu am voie, dar să știi că roata s-a întors, el voia giugiuleală”, a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, Grațiela Duban.

Probabil că nu iese fum fără foc, poate că s-a întâmplat ceva la ”fermă”, însă până la urmă s-a divedit că focul a fost unul de paie. Doi ani mai târziu, cei doi sunt în continuare împreună și formează un cuplu de invidiat. Momentan, la distanță… mgnews.ro