Din păcate, i s-a întâmplat iar! Bianca Drăguşanu a fost agresată din nou de Alex Bodi! Declaraţii bombă: “M-a tras de păr şi m-a…” Continuarea întrece orice imaginaţie

La la două luni de la cererea ordinului de protecție pe care Bianca Drăgușanu l-a solicitat în instață impotriva lui Alex Bodi au ieșit la iveală amănunte incredibile. Vedeta a încercat să țină secret un episod extrem de violent.

În urmă cu aproximatiov două luni, Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers să ceară ajutorul autorităților, unde a povestit totul despre momentele de coșmar pe care le-a trăit. Chiar dacă ulterior a renunțat la acțiunea din instanță, vedeta a făcut mărturisiri șocante în fața magistraților. Bianca Drăgușanu a povestit cu lux de amănunte unul dintre momentele violente de care a avut parte. Potrivit documentelor  vedeta ar fi fost agresată de Alex Bodi, pe trotuarul din fața unei cafenele celebre din Voluntari.

”M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe”, ar fi declarat Bianca Drăgușanu în fața autorităților.

Agresată de ziua ei!

Chiar de ziua ei, Bianca Drăgușanu a avut parte de un moment extrem de tensionat. Mama vedetei a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează într-un parc din Capitală. În urmă cu câteva luni, Mama vedetei, Madi Dragoş, a sunat la 112 și a anunțat că Alex Bodi o agresează. Totul ar fi început  după o discuție mai aprinsă între cei doi. Musculosul s-ar fi enervat după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un acces de furie. Potrivit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancăi.

Alex Bodi a strâns-o de gât pe Bianca Drăgușanu!

Momentele tensionate dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fie la ordinea zilei. În toamna anului trecut, vedeta a fost agresată de musculosul afacerist în parcarea unui club din zona de nord a Capitalei. Cu puțin înainte de miezul nopții, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care se afla la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și Alex a izbucnit un mega-scandal, care a fost presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant pe Bianca. În drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe soția sa.

”Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi către soția sa. sursa: mgnews.ro