EXCLUSIV Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu, culisele căsniciei lor: „El încă de la primele întâlniri îmi spunea că voi fi soţia lui şi mama copiilor lui”

Ea este o figură-simbol a noii generaţii, iar el este cel care o susţine din umbră. Şi împreună formează o echipă care a trecut, deja, prin multe încercări.

linca şi Andrei sunt discreţi în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, dar de această dată au acceptat să ne povestească, în premieră, despre cum se văd unul pe celălalt pe drumul acesta în trei. N-au respectat reţeta clasică, ci s-au cunoscut, s-au plăcut şi au lăsat iubirea să decidă pentru ei, făcând, parcă, în ciudă timpului şi vremurilor. De trei ani îl au în viaţa lor şi pe micuţul Zian, însă venirea lui pe lume a fost un test pentru relaţia lor, pe care l-au trecut, însă, cu brio. Şi pentru că Ilinca este vedeta în casă, ea a fost mai darnică cu cuvintele, căci Andrei e omul faptelor, după cum veţi descoperi în cele ce urmează.

Bravo, ai stil! Celebrities este în desfăşurare pe micile ecrane, la Kanal D. Care mai este pentru tine provocarea de a reveni cu acelaşi entuziasm după atâtea sezoane?

Ilinca: Cred că importantă este energia care se creează între mine şi juraţi şi între concurente, tot ce se întâmplă pe platouri ne ţine şi în al şaselea sezon entuziasmaţi. Provocarea fiecărui sezon vine din descoperirea noilor concurente, pentru că vorbim despre personalităţi diferite, vedete sau nu. Tematica de reality show mă incită şi mă încântă să descopăr mereu situaţii inedite.

E un format solicitant, multe caractere puternice şi ciocniri între juriu şi concurente şi între concurente. De multe ori te transformi în mediator. Nu te încarci şi cu energie negativă după disputele din platou? Cum te menajezi?

Vorbim despre un reality show, aşa că se presupune că vedem acolo parcursul real al tuturor celor implicaţi în proiect. Aşa cum se întâmplă şi în viaţă, există şi momente plăcute, şi momente tensionate, apar certuri şi disensiuni. Şi de multe ori oamenii reacţionează în funcţie de personalitatea lor: unii sunt vulcanici, alţii sunt introvertiţi sau dornici de a se apăra, iar datoria mea impune şi o mediere, dar niciodată nu aduc energia de la filmări acasă şi nici viceversa. E adevărat că mă „încarc“, pentru că ador să descopăr lucrurile care nu se spun în competiţie. Încerc să citesc concurentele şi uneori mă consumă treaba asta. Dar chiar dacă mai vin acasă obosită, nu sunt încărcată. Am învăţat, în timp, să gestionez viaţa din platoul de filmare. Am evoluat, am învăţat din mers, veneam acasă şi vorbeam cu Andrei şi discuţiile noastre mă ajutau să mă descarc.

Continuarea aici.