Fanii Puterea dragostei sunt in lacrimi! Ultimul mesaj al prezentatoarei Andreea Mantea: „Ma inclin in fata voastra!”

Sezonul 2 „Puterea dragostei” s-a incheiat, iar fanii au privit cu sufletul la gura Gala in care s-au desemnat castigatorii. Bianca si Livian au parasit Casa dragostei cu marele premiu si cu trofeele Puterea dragostei, insa si frumosa prezentatoare, Andreea Mantea si-a luat ramas bun de la echipa din Turcia, continuandu-si drumul in alte proiecte.

Fanii „Puterea dragostei” sunt in lacrimi, iar ultimul mesaj al Andreei Mantea pentru acestia este extrem de emotionant:

Siii…asta a fost ultima mea interventie in Casa Puterea Dragostei!
Au fost doua sezoane in care am cunoscut oameni frumosi, curajosi si autentici! Ma bucur enorm ca sub aripa mea, concurentii au avut parte de o experienta care le-a schimbat viata in bine. Si-au cunoscut limitele, s-au descoperit pe ei si au trecut printr-un carusel de trairi! Ma bucur din tot sufletul ca s-au format atat de multe cupluri si ca inca sunt impreuna fericiti! Va multumesc pentru ca ne-ati fost alaturi in fiecare zi si cu bune si cu rele si ca ne-ati sustinut, ducandu-ne pe cele mai inalte culmi! Fara voi nu am fi reusit sa ajungem pana aici! Ma inclin in fata voastra! Sunteti minunati!”, a transmis Andreea Mantea prin intermediul unei retele de socializare.