Informaţii bombă! Bianca şi Livian s-au împăcat?! Vezi ce concurentă a făcut anunţul şoc! “Am vorbit cu Bianca (…) Eu ştiu că sunt împreună”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” este convinsă că relația dintre Bianca și Livian este cea mai serioasă din cas aîn care concurenții emisiunii își caută iubirea.

După ce pe grupurile de fani ai show-ului au tot circulat zvonuri că Bianca și Livian s-au despărțit, fiul lui Nelson Mondialu a făcut un vlog în care a confirmat faptul că el și Bianca sunt despărțiți, iar apoi Bianca de la ”Puterea Dragostei” a vorbit de impasul în care sunt.

”Judecați mult prea rapid. S-a ajuns la niște răutăți la adresa lui Livian. Nu știți cum sunt eu, nu știți dacă într-adevăr Livian m-a făcut să sufăr. Nu prea îmi găsesc cuvintele, pentru că nu sunt într-o stare bună. Dar nu din cauza lui Livian, ci pur și simplu nu mă simt eu bine de câteva zile, dar nu are nici o legătură cu el. De ce trebuie să-l atacați pe Livian dacă nu știți situația. Persoana care a greșit mai mult în această relație am fost eu. Spun asta pentru că Livian a avut atât de multă răbdare cu mine. Îmi pare atât de rău că nu puteți să vedeți tot ceea ce se întâmplă între noi doi. Livian m-a ascultat de fiecare dată, m-a înțeles de fiecare data, cea care a exagerat de cele mai multe ori, am fost eu. Cea care nu-i asculta problemele, am fost eu. Ar trebui să-l protejăm un pic, pentru că și el este într-o perioadă proastă nu numai eu. Și el trebuie înțeles”, spune Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Cu toate acestea, deși atât Bianca, cât și Livian susțin că sunt despărțiți pentru moment, Manuela de la ”Puterea Dragostei” este convinsă că, de fapt, ei se iubesc și că sunt împreună, deși au probleme. ”Am vorbit cu Bianca, am ținut legătura cu ea. Ei se iubesc foarte mult, normal că, așa cum e în orice relație, nu totul este roz. Peste tot sunt certuri și divergențe, dar ei și le rezolvă mereu, pentru că ei se iubesc. Eu, din câte știu, ei sunt împreună și se iubesc în continuare. Ei chiar se iubesc. Pot să zic că pentru Bianca și Livian pot să bag mâna în foc și sunt 100% convinsă că ei doi chiar se iubesc, relația lor e pe bune”, susține Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, Manuela de la ”Puterea Dragostei” are doar cuvinte frumoase pentru Bianca. ”Bianca este un om extraordinar, noi chiar ne-am apropiat cât am stat acolo. Ea întotdeauna mi-a dat sfaturi bune, știe cum să vprbească. Ea este The Brain în acea emisiune”, explică Manuela de la ”Puterea Dragostei”. mgnews.ro