Legătura incredibilă dintre Martin Tudor și Denisa Raducu

Fostul portar al Stelei a fost înmormântat în prezenta câtorva persoane dragi. Ce detaliu s-a aflat tocmai în aceste momente despre el și Denisa Raducu.

Denisa si Martin Tudor sunt doi oameni care s-au stins din viață mult prea devreme și care au lăsat multă durere în sufletele celor care îi cunoșteau. Nu doar atât îi leagă pe cei doi, ci și locul în care și-au trăit prima parte din viață.

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit în urmă cu câteva zile, din cauza unui infarct. S-a stins fulgerător, la numai 43 de ani, iar apropiaților și fanilor parcă încă nu le vine să creadă că nu mai este. Fostul sportiv a fost înmormântat vineri, pe 3 aprilie, în prezența catorva persoane dragi, în localitatea natală.

Martin Tudor își va dormi de acum somnul cel de veci în comuna Ștefănești, județul Vâlcea, în același cimitir în care a fost înmormântată și Denisa Raducu.

În Ștefănești încă locuiesc părinții lui Tudor, motiv pentru care sicriul cu trupul neînsuflețit a și fost depus în sala de sport din localitate. Totodată, apropiați au dezvăluit că toate cheltuielile legate de înmormântare au fost acoperite de Victor Pițurcă, cel care i-a fost antrenor lui Martin Tudor. Acesta a venit în ajutorul familiei și a făcut un ultim gest pentru cel care i-a fost elev.

sursa