Liviu Vârciu, moment jenant! S-a filmat beat și i-a spus asta Andei Călin

Liviu Varciu a trecut printr-un moment jenant în ultimul vlog pe care l-a postat pe canalul lui de Youtube. Artistul, aflat sub influența alcoolului, o ruga pe Anda Călin să întrețină relații intime cu el.

Imediat când a ajuns la locuința sa, acesta le-a mărturisit fanilor din mediul online că iubita lui, Anda Călin, nu a fost receptivă față de el și i-a refuzat avansurile amoroase.

Liviu Vârciu, moment jenant pe vlog

Cântărețul și-a trezit soția la prima oră a dimineții.

„O să-mi cer scuze față de toți spermatozoizii care o să dea cu capul în gresie pentru că nu am cu cine după cum puteți vedea. Deci, femela refuză total împerecherea cu masculul, asta înseamnă că întoarce spatele masculului. Asta înseamnă că femela refuză total fecundarea masculului”.

Anda Călin a fost deranjată de comportamentul iubitului său, încercând să-i explice prezentatorului TV că vrea să doarmă. În imagini putem vedea că iubita lui nici nu l-a băgat în seamă, fiind cu spatele la el.

„Nu ne mai reproducem, nu mai reproduce nimic acum. Acum e ora 4:00… facem puțin nani și după ne trezim și ne reproducem cât vrei tu… Bebe, nu ne reproducem asta am zis… Hai bebe, lasă-mă și pe mine puțin și mai vorbim la 4:15”. sursa:bzi.ro