Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca: „Mi-e teamă de ace, dar a fost simplu”

Miercuri, 7 arpilie, Mihai Bendeac (37 de ani) s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca. În ciuda controverselor care au apărut legate de reacțiile adverse ale acestui vaccin, Bendeac a declarat că are încredere în medici și “în cei care iau Nobelul, nu în cei care scriu miau ca pisica”.

„A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență”, a spus Mihai Bendeac, la Antena 3, după ce s-a vaccinat. Artistul spune că are deplină încredere în știință și în medici și, când vine vorba despre sănătate, se orientează după cercetători nu după persoanele care nu știu să vorbească sau să scrie corect.

„Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu ‘miau’ ca pisica”, a completat actorul.


Citeşte întreaga ştire: Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca: „Mi-e teamă de ace, dar a fost simplu”