Radu Vâlcan se întoarce în România și va intra în carantină pentru două săptămâni

După ce în urmă cu ceva vreme Adela Popescu le povestea admiratorilor săi că este nevoită să se ocupe de una singură de creșterea celor mici, Radu Vâlcan i-a dat partenerei sale de viață o veste minunată: se întoarce acasă. Însă nu înainte de a intra în izolare pentru două săptămâni!

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul din România. Cei doi sunt apreciați pentru iubirea și susținerea pe care și-o oferă reciproc, în orice situație. La fel au făcut și de această dată când celebra actriță a trebuit să se descurce singură de cei mici, pentru că tatăl lor a plecat în Republica Dominicană.

Revederea lor va avea loc însă mai devreme, deoarece Radu Vâlcan le-a dat o veste mare: se întoarce în România. Îndrăgitul prezentator de televiziune nu va putea să îi strângă imediat în brațe pe oamenii cei mai apropiați sufletului său, deoarece acesta trebuie să stea în izolare timp de 14 zile, ținând cont de pandemia de coronavirus.

Radu Vâlcan le-a împărtășit anunțul și fanilor săi, prin intermediul unei fotografii postate pe rețelele de socializare. În imagine, actorul poartă o mască de protecție, dovadă că respectă măsurile de precauție. Cu această ocazie, artistul i-a făcut o declarație frumoasă de dragoste alesei inimii lui.

„Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…🙏🥰”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram, în dreptul fotografiei.

SURSA