Rune Mihai Voropchievici 19 – 25 octombrie! Mecur este retrograd și dă peste cap zodiile –

Rune Mihai Voropchievici 19 – 25 octombrie! Mecur este retrograd și dă peste cap zodiile

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, în emisiunea „Adevăruri ascunse”. Numerologul Antena 3 spune că chiar dacă Mercur este retrograd și iese abia pe 14 noiembrie din retrogradare, săptămâna acesta va fi una bună, chiar dacă buclucașa planetă dă deobicei bătăi de cap.

Mihai Voropchievici Rune 19-25 octombrie

Berbec

Chiar dacă săptămâna 19-25 octombrie începe furtunos, runele vă sfătuiesc să aveți calm, pentru că veți reuși să rezolvați toate problemele ce apar pe neprevăzute. Aveți grijă la ce decizii luați, unele vor fi definitive și chiar dacă veți dori să le întoarceți, acest lucru nu va mai fi posibil.

Taur

Taurii sunt greu de scos din ritmul lor și deși runele i-au sfătuit tot anul să fie atenți la semnele care vin, nici în ruptul capului nu vor să accepte. Până în noiembrie planetele vor mai trimite semnale și în special săptămâna viitoare, dacă nici acum mesajele nu sunt recepționate, va fi prea târziu.

Gemeni

Din 3 noiembrie gemenii vor scăpa de 2020, mai precis gemenii vor scăpa încă de săptămâna viitoare conform runelor lui Voropchievici de piedicile puse până acum în calea planilor.

Rune Mihai Voropchievici 19 - 25 octombrie! Mecur este retrograd și dă peste cap zodiile
Rune Mihai Voropchievici 19 – 25 octombrie! Mecur este retrograd și dă peste cap zodiile

Rac

De mult așteptați o veste bună, e, a venit și rândul vostru. Runa vă anunță cadouri surpriză, sume de bani neașteptate sau posibilitatea de a face niște bani extra pe lângp job. Ușor problemele financiare se reglează.

Fecioară

Sunteți puși pe scandal de multp vreme și nu vă dați seama că nu aveți nimic de câștigat, doar de pierdut. Nu e cazul să deschideți războaie cu cei din jur pentru că oricum le veți câștiga. Runa vă sfătuiește să abordați și alte soluții, nu doar cele de scandal.

Rune Balanță

Reușiți, în sfârșit, să ieșiți la liman cu toate problemele. Aveți mintea limpede și așa puteți lua decizii corecte. Horoscopul runelor vă sfătuiește să o țineți tot așa, veți avea numai de câștiga.

Scorpion

Sunteți de mult timp în căutarea căii pe care să o luați. Drumul este în fața voastră, dar până nu vă dați ocluzorul de la ambii ochi n-o să-l vedeți. Faceți un inventar și profitați ca runele vă aduc vești bune pentru perioada 19-24 octombrie 2020.

Săgetător

Discuții aprinse cu partenerul de viață, certuri fară măsură și cuvinte grele aruncate absolut gratuit. Pe de altă parte aveți oportunități de călătorie și șanse de relaxare, poate reușiți să vă relaxați alături de partenerul de viață.

Capricorn

Dacă sunteți într-o căsnicie aveți grijă cum o gestionați pentru că partenerul vostru de viață este sătul de ifosele voastre și de faptul că mereu munca este pe primul loc. Dacă mai vreți căsnicia, acordați-i timp persoanei iubite.

VĂRSĂTOR

Cea mai benefică rună! Realitatea îi aduce multe schimbări benefice. Și bani și aventură, relații. Mare veselie în viața lor.

PEȘTI

Își dorește fertilitate și belșug și totul se va îndeplini. Primesc și bani și copii, pentru toți cei care își doresc.

sursa