Test. Care dintre bărbați este stângaci

O nouă săptămână începe cu o nouă provocare! Astăzi îţi propunem un test care te va ajuta să-ţi evaluezi perspicacitatea şi logica, cu un minim efort de atenţie! 99% dintre oameni nu reuşesc, dar nu te lăsa intimidat! Poţi face parte din cei 1% şi te vei mândri în faţa prietenilor care încearcă să găsească răspunsul corect după ore.

În fotografia dată, sunt reprezentanţi cinci bărbaţi care desfăşoară diverse activităţi. În funcţie de felul în care îşi folosesc mâinile, îţi poţi da seama care dintre ei este stângaci.

SFAT: Încearcă să priveşti cu atenţie fiecare bărbat în parte şi nu lua decizii pripite. Fii atent la detalii şi încearcă să te transpui în situaţia dată. Dacă eşti şi tu stângaci, cu siguranţă vei ghici în primele secunde!

Rezolvare: Ultima imagine este cea la care trebuia să te opreşti. Pentru ospătarii stângaci este mai uşor să ţină tava în mâna mai puţin dominantă şi să depună efort mai mare cu mâna stângă. Dacă ai ghicit, felicitări! Dacă nu, da fotografia prietenilor să vezi care e mai atent ca tine!

sursa