Viorica de la Clejani, ieșire necontrolată. Ce a putut să facă după accidentul Margheritei

Viorica d ela Clejani s-a pierdut cu firea când reporterii au ajuns la casa ei, imediat după accidentul fiicei sale. Margherita a intrat astăzi cu autoturismul într-o mașină care staționa regulamentar. Polițiștii au descoperit că aceasta se afla sub infleunța substanțelor stupefiante.

Viorica de la Clejani, ieșire necontrolată. Ce a putut să facă după accidentul Margheritei

Imediat ce autoritățile au ajuns la fața locului, au constat că fata Clejanilor avea un comportament foarte ciudat și nu era coerentă. Aceștia au decis să o ducă imediat la IML pentru a-i recolta probe, așa cum se menționează și în comunicatul emis de autorități.

Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii.

Reporterii Antena 3 au fost primii care au ajuns la casa Margheritei după acest incident, însă au avut parte de o surpriză tare neplăcută. Viorica și-a ieșit din minți și a început să le vorbească urât, chiar când aceștia transmiteau în direct. Ea a aruncat după reporteri cu sticle de lapte, iar apoi i-a stropit cu furtunul.

Ulterior, soțul ei Ioniță a încercat să o scuze și a spus că este ca o leoaică care încearcă să își apere puii în astfel de situații și reacția aceasta a fost una la nervi.

sursa