54 de ani și nici măcar un rid fin – Frumusețe invidiată chiar și de tinerele de 20 de ani

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Poate ai crede că este imposibil ca o femeie de 50 de ani să arate ca una de 30 sau 40 de ani, dar te asigurăm că acest lucru este posibil. Secretul constă într-un ingredient miraculos care poate face pielea să arate de două ori mai tânără și să radieze vitalitate și prospețime – amidonul. Acest ingredient are proprietăți de lifting facial, tonifică pielea și îmbunătățește circulația sanguină la nivelul acesteia.

Iată trei rețete de măști cu amidon, preluate de la femei de 60 de ani care arată ca și cum ar avea 30 de ani:

Mască facială din amidon și miere – se prepară dintr-o lingură de amidon, o linguriță de sare, o linguriță de miere și un pic de lapte călduț. Toate ingredientele se amestecă până la omogenizare, iar apoi masca obținută se aplică pe fața curată. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute și apoi se îndepărtează cu apă călduță.

Mască facială din amidon și cicoare – se prepară din patru linguri de amidon, trei linguri de praf de cicoare și patru linguri de smântână. Toate ingredientele se amestecă până la omogenizare, iar apoi masca obținută se aplică pe fața curată. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute și apoi se îndepărtează cu apă călduță.

Mască facială din amidon și gălbenuș – se prepară din jumătate de linguriță de zeamă de lămâie, un pic de apă fiartă, o lingură de amidon din cartofi și un gălbenuș. Amidonul se amestecă cu apa până la omogenizare, iar apoi se adaugă gălbenușul și zeama de lămâie. Masca astfel obținută se aplică pe fața curată și se lasă să acționeze timp de 40 de minute. Se îndepărtează cu un disc de vată înmuiat în apă călduță.

Aceste măști pot înlocui chiar și botox-ul, iar cu cât sunt aplicate mai devreme, cu atât este mai ușor să se prevină apariția ridurilor.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri