Cu doar 6 linguri de făină și o puțină smântână, obținem cel mai delicios blat de pizza gata în doar 10 minute, direct în tigaie.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Este incredibil, dar această pizza este cu adevărat gata în doar 10 minute! Este extrem de gustoasă și suculentă. Este o idee grozavă pentru micul dejun sau o cină rapidă. Încercați-o și cu siguranță vă veți bucura de rezultat!

Iată ingredientele necesare:

 • 1 ou
 • 6 linguri de făină
 • 6 linguri de smântână
 • Un vârf de sare
 • Orice ingrediente pentru umplutură:

De exemplu:

 • Salam – 50-60 g
 • Brânză – 70-80 g
 • Roșie – 1/2
 • Ketchup – 1,5 linguri

Mod de preparare:

 1. Amestecați oul, smântâna și sarea până se omogenizează.
 2. Adăugați 6 linguri de făină și amestecați până obțineți un aluat fără bulgări.
 3. Turnați puțin ulei pe tigaia încălzită și răspândiți aluatul uniform pe tigaie.
 4. Acoperiți cu un capac și gătiți la foc mediu timp de 2 minute.
 5. Când este prăjită pe o parte, răsturnați pizza, ungeți-o cu ketchup, adăugați salam, roșii, ciuperci, șunculiță, kaiser, cârnațiori etc. și mai țineți câteva minute sub capac, până când brânza se topește.
 6. Puteți servi! Vă dorim poftă bună! scrie bucatarianoastra.online
DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri