Această delicatesă culinară este pur și simplu desfătare. Îl pregătesc cu regularitate!

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Bucurați-vă de zilele călduroase cu un tort extrem de delicios, ce poate fi pregătit cu ușurință și fără a fi nevoie să-l coaceți. Acest tort minunat se alcătuiește dintr-o cremă de smântână și fructe, fiind atât de delicat și revigorant. Încântarea pe care o veți simți atunci când îl degustați va face acest desert să fie un adevărat punct de atracție în bucătăria voastră. Cu un gust fabulos și o prezentare frumoasă, acest tort se pregătește rapid și este perfect pentru a fi savurat alături de cei dragi.

Tort cu fructe fără coacere

Ingrediente: -500 g smântână

-200 g zahăr

-400 g biscuiți (crackers)

-2 banane

-2 pere moi

-200 g caise uscate

-50 g ciocolată

Mod de preparare:

  1. Tăiați bananele, perele și caisele uscate în bucăți mici.
  2. Într-un bol adânc, combinați smântâna și zahărul.
  3. Folosind un mixer, bateți până când zahărul se dizolvă complet.
  4. Adăugați bucățile de fructe tăiate și amestecați cu grijă.
  5. Adăugați biscuiții și amestecați din nou, asigurându-vă că toți biscuiții sunt bine acoperiți de cremă și fructe.
  6. Transferați amestecul într-o formă de tort și dați-o la frigider pentru cel puțin 3 ore sau peste noapte, astfel încât biscuiții să se înmoaie în cremă.
  7. Răsturnați tortul pe un platou de servire.
  8. Decorați tortul cu biscuiți adiționali și presărați ciocolată rasă deasupra. scrie dezicuzi.ro

Echipa noastră vă urează savoare plăcută alături de cei dragi!


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).