Aceste clătite americane cu ciocolată și cremă fină de frișcă sunt atât de delicioase și cremoase, încât nu vei putea să te oprești din savurat.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Pe internet există numeroase rețete pentru pancakes, cunoscute și sub numele de clătite americane. Cu toate acestea, vă prezentăm o rețetă deosebit de delicioasă pentru pancakes cu ciocolată și cremă fină de frișcă. Acestea sunt rapid de pregătit și au o textură atât de pufoasă și moale, încât se topesc în gură. Încercați această rețetă pentru micul dejun și întreaga familie va fi încântată să se bucure de acest deliciu.

Durată: 10 minute Porții: 4

Ingrediente:

 • 2 bucăți Ouă
 • 180 g Făină
 • 70 g Zahăr
 • 3,5 linguri Ulei rafinat
 • 250 ml Lapte
 • 3 linguri Cacao
 • 1 plic Zahăr vanilat
 • 1/3 linguriță Sare
 • 1 linguriță Praf de copt
 • 280 ml Frișcă lichidă 33%
 • 1 plic Spumă pentru deserturi cu gust de frișcă
 • 2 linguri Miere de albine

Mod de preparare:

 1. Într-un bol, bateți ouăle bine împreună cu zahărul. Adăugați laptele și uleiul, apoi mixați din nou.
 2. Adăugați făina cernută, zahărul vanilat, praful de copt și cacaoa cernută în compoziție. Amestecați bine cu un tel până obțineți o compoziție omogenă, fără cocoloașe.
 3. Încingeți o tigaie și adăugați câteva picături de ulei. Turnați compoziția de aluat în tigaie folosind un polonic mic sau o lingură. Când încep să apară bule la suprafață, întoarceți pancakes-urile și mai păstrați-le pe foc aproximativ 30 de secunde, până sunt gata.
 4. Lăsați clătitele deoparte și pregătiți crema: într-un bol, amestecați praful de spumă pentru deserturi cu frișca lichidă. Mixați până obțineți o cremă fermă. Adăugați mierea și amestecați puțin la final.
 5. Transferați crema obținută într-un sac de patiserie și aplicați un strat subțire de cremă pe o clătită. Acoperiți cu o altă clătită și repetați aceeași procedură până când toate clătitele sunt umplute cu cremă.
 6. Savurați cu plăcere!

Poftă bună! scrie dezicuzi.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri