Aceste turte delicioase preparate în tigaie cu usturoi și brânză vor fi atât de tentante, încât nu vei mai putea să te oprești din mâncat!

Dacă ești în căutarea unei gustări rapide și delicioase, îți sugerăm să încerci rețeta noastră de clătite umplute cu usturoi și brânză. Procesul este simplu și vei termina prepararea în doar câteva minute.

Pentru toți iubitorii de clătite, această delicatesă este exact ceea ce cauți. Le poți servi la prânz sau cină.

Iată de ce ai nevoie pentru a începe. Pregătește următoarele ingrediente pentru această mâncare:

 • 300 g făină simplă
 • 50 ml ulei de floarea soarelui
 • 100 ml apă
 • 1 linguriță praf de copt
 • 1 linguriță sare
 • 200 g brânză (preferabil afumată)
 • Usturoi pisat sau granule, ierburi

Mod de preparare:

 1. Începe prin a lua un castron mare. Măsoară cantitatea necesară de făină simplă și adaug-o în castron. Adaugă praful de copt și o linguriță de sare, apoi toarnă apa. Amestecă toate ingredientele până obții un aluat neted.
 2. Acoperă aluatul și lasă-l să se odihnească timp de aproximativ jumătate de oră la temperatura camerei. În timp ce aluatul se odihnește, rade cantitatea necesară de brânză. Împarte aluatul în mai multe părți și întinde fiecare bucată.
 3. Toarnă uleiul de floarea soarelui într-un castron și adaugă usturoiul zdrobit și ierburile pregătite. Freacă clătitele coapte cu acest amestec.
 4. Presară brânza rasă peste clătite. Încălzește tigaia și prăjește clătitele pregătite pe fiecare parte.

Sperăm că ai reușit să pregătești clătitele conform rețetei noastre și suntem siguri că nu le vei mai coace pentru ultima oară. Dacă ți-a plăcut rețeta, ne-am bucura să o recomanzi prietenilor tăi sau să o distribui pe rețelele de socializare.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri