Ador această salată rapidă! Salata în straturi „Un minut” este mai gustoasă decât salata Boeuf.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Vă prezint o rețetă detaliată pentru o salată delicioasă și rapidă, perfectă atât pentru o cină în familie, cât și pentru o masă festivă.

Salata cu piept de pui afumat și roșii este o combinație delicioasă, ușor picantă și absolut delicioasă. Merită cu siguranță să o încercați, fiind mai gustoasă chiar și decât salata Boeuf!

Ingrediente:

 • 200 g piept de pui afumat,
 • 80 g cașcaval,
 • 1 bucată roșie,
 • 2 ouă,
 • 4 linguri maioneză,
 • 3 prize sare,
 • 3 fire ceapă verde.

Mod de preparare:

 1. Fierbeți ouăle, lăsați-le să se răcească, curățați-le de coajă și dați-le prin răzătoare.
 2. Radeți cașcavalul cu găuri mici. Tăiați roșiile și pieptul de pui în cubulețe.
 3. Tapetați un bol cu folie de plastic și așezați primul strat cu 70 g de cașcaval ras. Ungeți cu un strat subțire de maioneză, adăugați un strat de roșii și presărați puțină sare.
 4. Următorul strat constă în ceapa verde tocată mărunt, apoi adăugați pieptul de pui.
 5. Peste stratul de carne, adăugați ouăle date prin răzătoare și ungeți cu restul de maioneză.
 6. Lăsați salata la rece timp de 30 de minute.
 7. Răsturnați salata pe un platou, decorați cu ceapă verde și savurați cu plăcere!

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri