Alerte meteorologice de caniculă și furtuni în România: Anunțul directorului ANM

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Meteorologii au anunțat noi alerte meteo pentru România. Directorul Agenției Naționale de Meteorologie a explicat în direct la Antena 3 CNN ce urmează pentru țara noastră.

Sunt alerte noi din partea meteorologilor. Se prelungește canicula, dar vin și furtuni puternice. Elena Mateescu a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre ce ne așteaptă în următoarele zile.

“Mâine vorbim, în special, de fenomene de instabilitate atmosferică, accentuată, în special în partea de sud-vest a țării, acolo unde va intra în vigoare și o avertizare meteorologică de cod galben, ce vizează intensificări de scurtă durată ale vântului cu rafale de 55-65 de kilometri pe oră, vijelii, cantități de apă care pot depăși 25-35 de litri pe metru pătrat.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta în special în jumătatea de vest a țării pe parcursul nopții de marți spre miercuri. Până atunci vorbim de o vreme caniculară. Astăzi în aproape toată țara rămâne în vigoare o avertizare meteorologică de cod portocaliu ce vizează intensificarea și extinderea valului de căldură, disconfortul termic accentuat”, a explicat Elena Mateescu.

Temperaturi maxime așteptate astăzi între 37, până la 39 de grade. Mâine valul de căldură va fi în restrângere.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri