Consumul de apă infuzată cu semințe de floarea soarelui are multiple beneficii pentru sănătate. Aceasta nu doar ajută la desfundarea vaselor de sânge, dar și la curățarea colonului și la hrănirea creierului.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Consumul de apă cu semințe de floarea soarelui aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Acest amestec poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sânge, dacă este utilizat în cantități adecvate. În plus, semințele de floarea soarelui întăresc sistemul imunitar și pot contribui la prevenirea anumitor forme de cancer. Datorită compoziției lor bogate în nutrienți, aceste semințe pot contribui la menținerea unui sistem muscular sănătos și puternic.

De asemenea, dacă ai probleme de inflamație, semințele de floarea soarelui pot fi de ajutor în ameliorarea lor. Pentru a pregăti această infuzie, vei avea nevoie de o cană mică de semințe crude și jumătate de litru de apă. Fierbe apa și toarn-o peste semințe, lăsând amestecul să se infuzeze timp de aproximativ 2 ore, acoperind vasul cu un capac. După cele 2 ore, filtrează lichidul și pune-l într-o sticlă de culoare închisă.

Pentru a beneficia de toate efectele pozitive ale acestei infuzii, consumă câte o cană din compoziție pe stomacul gol în fiecare dimineață, deoarece este un fel de ceai. Această băutură poate fi consumată și în cazul problemelor de circulație sanguină, oboselii cronice, membrelor reci sau sindromului picioarelor neliniștite. scrie valentinavnb.ro

Semințele de floarea soarelui sunt, de asemenea, benefice în tratarea osteoporozei. Ele conțin calciu, magneziu și fosfor, care contribuie la menținerea unui sistem osos puternic. De asemenea, vitamina E din semințele de floarea soarelui poate ameliora durerile articulare.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri