Reteta pentru Apa japoneza – Benefica pentru slabit, imunitate si tensiune:

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Cum se prepară apa japoneză sau remediul imbatabil împotriva excesului ponderal, care vă topește grăsimea de pe abdomen, spate și coapse și vă face să păreți mai tânără cu 10 ani:

Mod de preparare:

 1. Ingrediente:
  • 1,5 litri de apă plată
  • Câteva felii de ghimbir
  • Zeama de la o lămâie
 2. Puneți apa la fiert într-un vas.
 3. Când apa începe să clocotească, adăugați feliile de ghimbir și lăsați-le să fiarbă timp de aproximativ 10-15 minute.
 4. Stingeți focul și așteptați ca amestecul să se răcească.
 5. După ce s-a răcit, adăugați zeama de la o lămâie și amestecați bine.
 6. Puteți consuma această băutură în ritm regulat pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și pentru a scăpa de grăsime.

Beneficiile incredibile ale acestei ape japoneze, băutura la care apelează asiaticii longevivi:

 • Normalizează tensiunea arterială și previne formarea cheagurilor de sânge.
 • Asigură corpul cu antioxidanți, protejându-vă de diverse afecțiuni.
 • Reduce nivelul colesterolului rău și tratează infecțiile.
 • Combate inflamațiile și poate fi util în afecțiuni precum artrita sau guta.
 • Îmbunătățește circulația sângelui datorită conținutului de fier și zinc, prevenind înfundarea arterelor și bolile cardiovasculare.
 • Stimulează digestia și absorbția nutrienților prin stimularea secreției de bilă.
 • În cazul lipsei de poftă de mâncare, se recomandă mestecarea puținului ghimbir înainte de masă pentru a stimula sucurile gastrice. scrie mesajedinsuflet.com

Această băutură este o modalitate naturală și eficientă de a sprijini procesul de slăbire și de a îmbunătăți sănătatea generală. Fiți consecventă în consumul acestei ape japoneze și veți vedea rezultatele benefice în timp.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri