Are Patima Alcoolului? Rugăciune către Maica Domnului pentru izbăvirea din patima alcoolului

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu. De aceea, nu trebuie să ne deznădăjduim atunci când conștientizăm că am păcătuit înaintea lui Dumnezeu.

Căci nu a greși este drăcește, ci a persista în păcat și a nu te îndrepta.

Rugăciunea pentru cei dependenți de alcool

Patima beției este cumplită și greu de biruit. Cel care bea peste măsură și se îmbată de băuturile amețitoare nu mare are mintea limpede.

Voința lui este slăbită și nu se poate slobozi prin forțele proprii de acest viciu.

De aceea cei dependenți de alcool, de droguri sau de alte vicii au mare trebuință de ajutorul celor din jur.

Iar cel mai mare ajutor pe care îl putem da unui om alcoolic este să ne rugăm pentru el.

Putem înălța rugăciuni direct Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care Însuși a fost ispitit și a biruit pe diavol.

Îi putem chema îi ajutor pe sfinții lui Dumnezeu, care s-au arătat izbăvitori din felurite boli trupești și sufletești. Există rugăciuni puternice pentru izbăvirea din patima beției sau alte patimi pe care le putem face către Sfântul Mucenic Efrem cel Nou.

O avem de asemenea caldă mijlocitoare și ajutătoare tare pe Maica Domnului.

Preasfânta Născătoare de Dumnezeu ascultă rugile tuturor celor care o cheamă cu inima îndurerată și plină de mâhnire.

Iar cei care se roagă pentru un om dependent de alcool simt o mare durere pentru acela. De aceea rugăciunea lor este ascultată.

Oricine se roagă cu durere pentru semenii săi și face aceasta din dragoste, trebuie să știe că Domnul primește cererea sa.

Rugăciunea pentru semeni este o mică jertfă pe care o aducem lui Dumnezeu, pentru că jertfim din timpul nostru.

Când ne rugăm pentru alții, spunea Sfântul Siluan Athonitul, este ca și cum ne-am vărsa sângele pentru ei.

Rugăciune către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu pentru izbăvirea de patima beției

„Preamilostivă Stăpână, la Acoperământul tău alergăm acum: rugăciunile noastre nu le trece cu vederea, ci ne auzi cu milostivire pe noi și vindecă-i pe frații și pe surorile și pe rudeniile noastre și pe toți cei stăpâniți de greaua patimă a beției și din această pricină îndepărtați de maica lor, Biserica lui Hristos.

O, Milostivă Maică a lui Dumnezeu, atinge-te de inimile celor pătimași (numele lor) și degrabă ridică-i din căderile păcătoase, adu-i pe ei la înfrânarea mântuitoare.

Roagă-L pe Fiul tău, pe Hristos, Dumnezeul nostru, să ne ierte nouă greșelile noastre și să nu abată milele Sale de la poporul Său, ci să ne întărească în trezvie și curăție.

Primește, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, rugăciunile maicilor care varsă lacrimi pentru copiii lor, ale soțiilor care se tânguiesc pentru soții lor, ale copiilor sărmani care sunt părăsiți de părinții cei rătăciți, și ale noastre, ale tuturor celor ce cădem înaintea ta.

Și să ajungă această strigare a noastră, cu rugăciunile tale, la tronul Celui Preaînalt. Acoperă-ne și ne păzește de vânarea celui viclean și de toate cursele vrăjmașului, iar în ceasul cel cumplit al ieșirii noastre, ajută-ne să trecem fără poticnire prin vămile văzduhului și cu rugăciunile tale, ne izbăvește de osânda cea veșnică, să ne acopere pe noi mila lui Dumnezeu, în vecii nesfârșiți. Amin”.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri