Așa scapi de burtă fără să ții dietă și fără să rămâi cu vergeturi pe corp

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Problema kilogramelor in plus poate fi una dificila pentru orice femeie, dar exista o solutie simpla si eficienta care nu implica o dieta drastica. Ceapa rosie este o leguma cu proprietati curative si poate fi foarte utila in procesul de slabit. Pentru a beneficia de efectele sale, trebuie sa o consumi in mod corect.

Ceapa rosie contine vitaminele A, B si C, substante antibiotice si diuretice, precum si saruri minerale importante pentru sistemul imunitar. Pentru a slabi, trebuie sa consumi zilnic 70 de grame de ceapa rosie, preferabil cruda si nedigerata. Poate fi adaugata in salate, ciorbe sau alte preparate.

Este important sa stii ca ceapa rosie nu trebuie sa fie gatita pentru a beneficia de proprietatile sale. Contine compusi activi care ajuta la digestie si are un efect alcalinizant asupra organismului, eliminand toxinele din corp si remineralizand organismul. De asemenea, are proprietati antioxidante care ajuta la prevenirea afectiunilor cardiovasculare si la impiedicarea depunerilor de colesterol in artere.

Daca consumi ceapa rosie frecvent timp de o luna, vei observa ca te vei simti mai bine si vei pierde in greutate fara a ramane cu vergeturi.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri