Aspirina și iaurt – secretul pentru o piele ca de porțelan.

Iaurtul va hidrata și hrăni pielea feței în profunzime, în timp ce aspirina va face albirea rapidă a pielii și va ajuta la tratarea acneei.

Ce vei avea nevoie:

• 1 lingura iaurt proaspat

• 1 aspirină

Implementare:

Topiți aspirina într-o linguriță cu puțină apă. Se amesteca foarte bine cu iaurtul pana devin un amestec uniform.

Aplicați masca pe față și pe gât, evitând zona ochilor și lăsați-o să acționeze aproximativ 15 minute. Clătiți bine cu apă călduță.

Combate ridurile și problemele pielii cu puterea aspirinei. Acest preparat, pe lângă proprietățile sale medicinale, poate ajuta și la menținerea pielii frumoase.

Pentru a-i afla proprietățile benefice și în practică, vezi 3 măști diferite de frumusețe pe bază de aspirină, care te vor face să arăți mai tânără.

Încercați secretul neașteptat împotriva ridurilor și problemelor pielii urmând acești pași:

Mască cu aspirină și lămâie

Vei avea nevoie

• 3 aspirine

• 3 linguri suc de lamaie

Mod de preparare

Topiți aspirinele în sucul de lămâie și amestecați cele două ingrediente până obțineți o pastă.

Cum se aplică

Dupa ce te-ai spalat foarte bine pe fata, aplica pasta si lasa-o sa actioneze 10 minute. Clătiți apoi cu multă apă caldă

Mască cu iaurt, miere și aspirină

Vei avea nevoie

• 5 aspirine

• 1 lingura de iaurt

• 1/2 lingura miere

Mod de preparare

Se macină aspirina într-o pudră și se amestecă cu iaurtul și mierea. Amesteca foarte bine amestecul si masca ta este gata.

Cum se aplică

Pentru a aplica masca eficient, trebuie mai întâi să luați o cârpă curată, să o înmuiați și să o treceți pe față.

Acest lucru va deschide resursele. apoi lasa-ti fata sa se usuce si aplica amestecul. Lăsați-l să acționeze 30 de minute și îndepărtați-l cu multă apă călduță.

Mască exfoliantă

Vei avea nevoie

• 3 aspirine 3 linguri apă călduță

• Mod de preparare

Topiți aspirinele în apă călduță până obțineți o pastă.

Cum se aplică

Aplica pasta pe fata curata si lasa-o sa actioneze 10 minute. La final, clătiți cu multă apă caldă. scrie dorcudor.ro

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri