Descoperă cum poți prepara acasă o băutură-medicament care ajută la curățarea arterelor și ficatului, protejează împotriva infecțiilor și poate preveni boli grave.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată o variantă de rescriere a textului:

Potrivit ccplus.ro, această băutură-medicament poate aduce beneficii impresionante pentru sănătatea corpului, având efecte miraculoase. Printre beneficiile sale se numără: prevenirea și tratarea congestiei arterelor, reglarea nivelului de grăsimi din sânge, ameliorarea oboselii cronice, tratarea infecțiilor din organism, tratamentul răcelilor, întărirea sistemului imunitar și curățarea enzimelor hepatice.

De asemenea, acest remediu natural poate preveni apariția radicalilor liberi în organism, care pot cauza unele dintre cele mai grave boli, cum ar fi diabetul, cancerul și bolile de inimă.

Pentru a pregăti acest medicament natural, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 4 căței de usturoi
  • 4 lămâi cu coajă (preferabil bio)
  • 1 rădăcină de ghimbir (de aproximativ 3-4 cm)
  • 2 litri de apă plată

În primul rând, spală bine lămâile și taie-le în bucăți. Curăță usturoiul și amestecă-l împreună cu lămâile și ghimbirul într-un blender. După ce ai obținut un amestec omogen, toarnă-l într-un recipient și adaugă cei doi litri de apă.

Așează recipientul la foc mic și amestecă încontinuu timp de 10 minute, până când amestecul se încălzește puțin. După aceea, lasă-l să se răcească și strecoară conținutul cu o sită deasă. Toarnă apa rezultată într-un recipient de sticlă și păstrează-l la frigider.

Pentru a te bucura de beneficiile acestei băuturi, bea câte un pahar de 150-200 ml în fiecare zi, cu două ore înainte de masă sau dimineața, pe stomacul gol. Pentru a neutraliza mirosul de usturoi, poți adăuga apă călduță și sucul de la o jumătate de lămâie.

Înainte de fiecare utilizare, agită bine sticla cu băutura-medicament.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri