Băutura medicinală 3 în 1 este un ceai care nu doar te ajută să slăbești, dar și să-ți vindeci ficatul și să-ți stabilizezi nervii.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Este eficient și în alte boli. Veți afla mai multe despre compoziția și acțiunea sa din noul nostru articol.

Cum vă puteți ajuta multe probleme de sănătate cu ceaiul, care este nu numai util, ci și delicios? Băutura cu miere, cicoare și scorțișoară va face de fapt asta.

Rețeta vindecătorului rus Dmitry Obgal vă va oferi posibilitatea de a pierde în greutate, de a normaliza somnul și de a îmbunătăți funcțiile ficatului și pancreasului. Iată cum puteți face acest tonic extrem de gustos și sănătos.

Cu ajutorul ingredientelor disponibile, veți putea pregăti o compoziție vindecătoare care va face posibilă rezolvarea unui număr de probleme de sănătate. Veți avea nevoie de cicoare, scorțișoară și miere. Mai jos veți găsi rețeta pentru prepararea amestecului de vindecare.

Utilizarea sa regulată este o metodă ușoară și eficientă pentru tratamentul: insomniei; probleme cu ficatul; probleme pancreatice; reduce inflamația; îmbunătățește starea microflorei intestinale; plus pierderea în greutate (datorită proprietăților diuretice ale băuturii).

Reţetă

Ingrediente necesare:

rădăcină de cicoare proaspătă tocată – 1 linguriță; Scortisoara – 1 lingurita; apă – 0,5 litri; miere naturală – 2 lingurițe.

Cicoarea (rădăcină, fie uscată, fie proaspătă) este adăugată în apă și transformată în ceai. Dacă rădăcina de cicoare este proaspătă, mai fierbeți puțin. Dacă este uscată – este preparată ca un ceai obișnuit.

Se fierbe amestecul (cu rădăcină proaspătă) timp de 10 minute. În timp ce fierbe, scoateți-l de pe foc și adăugați scorțișoara. Se lasă să se răcească și se strecoară printr-o sită. Adăugați miere.

Bea 100 de grame de băutură odată, cu o jumătate de oră înainte de mese.

Acest amestec va îmbunătăți funcția ficatului

Poate fi utilizat pentru boli precum ficatul gras, recuperarea după hepatită, îndepărtarea vezicii biliare sau supraproducția bilei.

De asemenea, va ajuta la slăbirea eficientă

Acest lucru are un efect benefic atât asupra steatozei ficatului, cât și pentru îmbunătățirea stării diabetului, în special a celui de-al doilea tip.

Este bine de știut că ceaiul preparat în acest mod reduce inflamația

Cicoarea are un conținut ridicat de polifenoli, datorită căreia rădăcina sa are un puternic efect antibacterian, care ajută și la reducerea inflamației. De aceea, se recomandă utilizarea acestei băuturi de către persoanele care suferă de osteoartrita, poliartrită reumatoidă și altele.

Poate fi folosit și ca mijloc de normalizare a florei intestinale

La rădăcina cicoarei există doze mari de inulină, care acționează ca un puternic prebiotic, adică ca hrană pentru bacteriile intestinale benefice. Această acțiune întărește și sistemul imunitar. Inulina susține funcțiile intestinale, îmbunătățește digestia și previne problemele gastro-intestinale.

Pe de altă parte, efectul prebiotic al inulinei în cicoare inhibă creșterea microorganismelor potențial patogene care locuiesc în tractul intestinal. scrie valentinavnb.ro

Ceaiul, dacă este luat timp de cel puțin trei luni, ajută la insomnie, ameliorează tensiunea nervoasă și îmbunătățește performanța în timpul zilei.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).