Bea ” APA DE PRAZ ” și vei putea spune adio colesterolului, diabetului și kilogramelor în plus fără a depune prea mult efort.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Pentru a spune adio colesterolului, diabetului și kilogramelor în plus fără prea mult efort, încearcă apa de praz! Cursul de tratament durează o lună, iar apa de praz se ia de două ori pe zi, înainte de masă, dimineața și seara.

Pentru a pregăti apa, adaugă ¼ crenguță de praz tăiată în jumătate și jumătate în cruce într-o sticlă de apă minerală carbogazoasă și lasă la frigider timp de o zi. După 24 de ore, apa este gata de băut.

În fiecare zi, bea un pahar de apă de praz de două ori pe zi, înainte de masă. După o lună, fă analize de sânge pentru a verifica rezultatele – acestea ar trebui să fie satisfăcătoare și colesterolul ar trebui să fie scăzut.

Apa minerală carbogazoasă conține sodiu, calciu, potasiu și magneziu în echilibrul perfect care este potrivit pentru organism, iar adăugarea prazului eliberează oxid nitric și polifenoli care ajută la protejarea vaselor de sânge și a celulelor sanguine de deteriorarea oxidativă.

Apa de praz este utilă și în tratarea diabetului de tip 2, obezității, aterosclerozei, alergiilor respiratorii și artritei reumatoide. În timpul terapiei, trebuie să ai grijă la dietă, evitând alimentele prăjite și grase, alimentele foarte dulci și urmând o dietă mediteraneană.

BONUS –  Dieta cu praz

Dieta cu praz este o dietă bazată pe consumul regulat de praz, o legumă verde cu gust delicat și aromă plăcută. Prazul conține nutrienți importanți, cum ar fi vitamina C, vitamina K, fibre, fier, potasiu și sulf. Dieta cu praz poate ajuta la pierderea în greutate și la îmbunătățirea sănătății generale a organismului.

Iată câteva sugestii pentru dieta cu praz:

  1. Include prazul în mesele tale zilnice – poți adăuga prazul în salate, supe, tocane, omlete sau preparate cu carne sau pește. Prazul poate fi gătit în multe feluri, inclusiv înăbușit, copt, fript sau prăjit.
  2. Înlocuiește alimentele bogate în calorii cu praz – de exemplu, poți înlocui cartofii prăjiți cu praz fript sau poți înlocui paste cu praz și ton.
  3. Consumă praz înainte de mese – prazul conține fibre, ceea ce îl face să fie un aliment satisfăcător. Consumul unei salate de praz înainte de masă te va ajuta să te simți sătul mai repede și să reduci cantitatea de mâncare consumată.
  4. Bea apă de praz – apa de praz are proprietăți benefice pentru sănătatea organismului, cum ar fi scăderea nivelului de colesterol și prevenirea diabetului. Poți prepara apă de praz adăugând o jumătate de praz într-o sticlă de apă minerală și lăsând la frigider peste noapte.
  5. Planifică-ți mesele – gătește mâncăruri sănătoase care să includă praz și evită alimentele procesate sau bogate în grăsimi saturate.

Este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe o dietă nouă, inclusiv dieta cu praz. De asemenea, este important să urmezi o dietă echilibrată și sănătoasă, care să includă o varietate de alimente și nutrienți, pentru a asigura funcționarea optimă a organismului.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri