„Borcanul vitalității” – un aliat indispensabil în orice casă, potrivit pentru toate anotimpurile, mai ales dacă aveți o imunitate scăzută și tendința de a vă răci des.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

„Rețeta borcanului de vitalitate” – Întăriți-vă sistemul imunitar și scăpați de răceli cu ușurință! Dacă vă simțiți obosiți, somnoroși și aveți o imunitate slabă, acest minunat „cocktail de vitamine” vă va ajuta să vă revitalizați.

Ingrediente:

  • 400 grame de miere
  • 3 lămâi
  • 250 grame de ghimbir proaspăt (rădăcină, nu pulbere)

Mod de preparare:

  1. Radeți ghimbirul cu o răzătoare fină și tăiați lămâile în felii, apoi puneți-le într-un robot de bucătărie și măcinați-le complet.
  2. Adăugați ghimbirul răzuit la lămâia măcinată și amestecați-le bine.
  3. Combinația de lămâie și ghimbir se amestecă cu mierea.
  4. Dacă mierea este prea groasă, o puteți topi ușor într-o baie de apă.
  5. Amestecul este acum gata!
  6. Obțineți aproximativ 700 de grame de acest produs gustos, gata preparat.
  7. Păstrați-l în frigider pentru o prospețime de lungă durată.

Încercați acest „borcan de sănătate” și veți observa cum vitalitatea va reveni, iar răcelile vor deveni doar amintiri neplăcute. Cu acest cocktail revitalizant, vă veți întări sistemul imunitar și veți înfrunta provocările sezonului cu încredere. scrie dorcudor.ro

Poftă bună și o sănătate de fier!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri