Brânzoaicele pentru mic dejun cu șuncă, ou și brânză – sunt o opțiune rapidă, delicioasă și extrem de gustoasă!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Aceste brioșe sunt delicioase și trebuie să le încercați! Sunt și foarte ușor de preparat, având nevoie doar de câteva ingrediente care pot fi chiar resturi din frigider.

Ingrediente:

  • 3 felii de pâine prăjită,
  • 1 felie de cașcaval,
  • 6 felii de șuncă,
  • 100 g de brânză tare,
  • 6 ouă,
  • ulei vegetal, la nevoie,
  • sare, după gust.

Mod de preparare: Pentru a face brioșele, folosiți un taietor rotund. În cazul în care nu aveți un astfel de ustensil, puteți utiliza un pahar.

Folosind taietorul rotund, tăiați cercuri din pâinea prăjită. Apoi, scoateți cercurile din pâine și așezați-le în fundul formei de brioșe.

Tăiați cașcavalul în cubulețe mici și așezați-le peste rondelele de pâine prăjită din forma de brioșe.

Apoi, adăugați o felie de șuncă în fiecare formă.

Radeți brânza grosier și presărați-o peste șuncă, lăsând suficient spațiu pentru ou.

Puneți un ou în fiecare formă.

Dăți forma la cuptorul preîncălzit la 190 de grade și coaceți timp de 8 minute.

Să aveți poftă!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri