RETETA UTILA ! Aici este rețeta pentru carne de vită marinată la cuptor în stil brazilian.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Aici este rețeta pentru carne de vită marinată la cuptor în stil brazilian. Urmați acești pași simpli și veți obține o carne suculentă, fragedă și plină de arome delicioase. Acesta este un truc grozav atât pentru gospodinele cu experiență, cât și pentru cele începătoare. Servește carnea cu salată sau sos pentru un gust complet!

Ingrediente:

 • 700 g de carne de vită
 • 100 ml de oțet de vin alb
 • 1 linguriță de rozmarin
 • 5 boabe de piper negru
 • 200 ml de vin alb sec
 • 100 ml de ulei de măsline
 • 1 kg de sare

Mod de preparare:

 1. Amestecați oțetul de vin, vinul și uleiul de măsline într-un bol. Adăugați rozmarinul și piperul și amestecați bine. Marinada pentru carne este gata.
 2. Spălați carnea și ștergeți-o cu prosoape de hârtie. Puneți carnea în marinadă și lăsați-o să se marineze timp de cel puțin 2 ore.
 3. Preîncălziți cuptorul la 195 de grade. Puneți carnea într-o formă de copt adâncă și turnați deasupra 1/4 din marinadă. Acoperiți carnea cu hârtie de copt și presărați sarea deasupra hârtiei. scrie dorcudor.ro
 4. Coaceți carnea timp de 30 de minute. Scoateți carnea din cuptor și tăiați-o felii subțiri.

Echipa noastră vă urează poftă bună alături de cei dragi!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri