Bucură-te de un tort răcoritor cu culori perfect îmbinate, pregătit fără a avea nevoie de cuptor sau ore petrecute în bucătărie!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Vă prezentăm rețeta tortului perfect, care nu vă va lua mult timp la preparare, dar va avea un gust și un aspect pe măsură. Indiferent dacă sunteți o gospodină începătoare sau experimentată, acest tort este potrivit pentru oricine. Se prepară atât de ușor și din ingrediente accesibile, încât nu veți putea da greș. În mai puțin de 10 minute veți avea un tort delicios și răcoritor, trebuie doar să îl lăsați la rece. Este perfect atât pentru ocazii speciale, cât și pentru un weekend reușit în familie.

Ingrediente:

 • 300 g biscuiți
 • 200 ml lapte
 • 3 bucăți banane
 • 500 g smântână
 • 100 g zahăr pudră
 • 1 linguriță esență de vanilie
 • 2 bucăți kiwi
 • 2 bucăți portocală
 • 2 bucăți banane
 • 20 ml gelatină hidratată

Mod de preparare:

 1. Însiropați biscuiții în lapte și așezați primul strat de biscuiți pe un platou.
 2. Într-un bol, bateți bine smântâna, adăugați zahărul pudră și esența de vanilie, apoi mixați bine.
 3. Puneți primul strat de cremă obținută peste biscuiți.
 4. Adăugați felii de banane tăiate rondele deasupra și apoi un nou strat de biscuiți. Continuați să stratificați în același mod până când puneți ultimul strat din crema rămasă.
 5. Feliați o banană, o portocală și un kiwi. Aranjați frumos feliile pe tort și ungeți-le deasupra cu gelatină hidratată. Lăsați desertul la frigider pentru 1 oră.
 6. Savurați cu plăcere! scrie dezicuzi.ro

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri