Budinca din gris este un desert simplu de preparat și adorat de copii.

Budinca de griș este un desert delicios și rapid, iar pentru a-l pregăti vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 125 grame de gris
  • 1 litru de lapte
  • 2 ouă
  • 80 grame de zahăr pudră
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • 5 linguri de zahăr
  • stafide sau ciocolată rasă pentru decor

Mod de preparare:

  1. Puneți laptele la fiert și, când acesta clocotește, adăugați grisul în ploaie, zahărul vanilat și amestecați energic. Lăsați să fiarbă timp de 5 minute, apoi trageți vasul de pe foc.
  2. Bateți ouăle cu zahărul pudră și adăugați compoziția rezultată peste gris, amestecând bine. Ungeți un vas de copt cu unt, presărați cu zahăr, turnați amestecul și coaceți timp de 20 de minute.
  3. Răsturnați budinca imediat după scoaterea din cuptor, astfel încât să curgă și caramelul, apoi lăsați-o să se răcească. Serviți cu stafide deasupra pentru un aspect delicios. scrie dezicuzi.ro

Poftă bună!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri