Budincă din griș, un desert ușor de pregătit, iubit de copii

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Budincă cu griș – o delicioasă și rapidă rețetă. Pentru a pregăti această budincă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 125 grame griș
  • 1 litru lapte
  • 2 ouă
  • 80 grame zahăr pudră
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 5 linguri zahăr
  • stafide sau ciocolată rasă pentru decor

Mod de preparare:

  1. Într-o cratiță, aduce laptele la fierbere și, când începe să clocotească, adaugă grișul treptat, amestecând energic. Adaugă zahărul vanilat și continuă să amesteci. Lasă compoziția să fiarbă timp de 5 minute, apoi trage cratița de pe foc.
  2. Într-un castron, bate ouăle cu zahărul pudră și adaugă-le peste griș, amestecând bine. Unge un vas de copt cu unt și presară-l cu zahăr. Toarnă amestecul în vas și coace-l timp de 20 de minute.
  3. Scoate budinca prin răsturnare imediat după ce o scoți din cuptor, astfel încât caramelul să curgă. Lasă-o să se răcească. Poți decora budinca cu stafide deasupra sau cu ciocolată rasă. scrie dorcudor.ro

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri