Bunica din Shumen a trăit până la vârsta de 103 ani datorită consumului de coniac din plante ! Salveaza reteta !

Există o legendă în regiunea Shumen despre o bunică care a trăit până la vârsta de 103 ani fără a fi vreodată bolnavă și fără a merge niciodată la medic. În schimb, ea a fost tratată cu un coniac magic din plante.

În timpul iernii, bunică își încălzea camera și se culca între două pături electrice, înghițind 30-50 g din băutura miraculoasă înainte de a adormi. Dimineața, după ce se trezea, mai bea o ceașcă cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Această rutină a fost menținută până la bătrânețe. Elixirul său era eficient pentru tratarea gripei, răcelilor, tusei, febrei, tulburărilor stomacale, aritmiei, ulcerelor, durerilor de cap, durerilor în gât, problemelor cardiace și multe altele. De asemenea, poate fi aplicat extern pentru a lubrifia zonele dureroase ale corpului.

Rachiul din plante poate fi preparat de oricine acasă, folosind exact 40 de plante medicinale. Aceste plante trebuie adăugate în alcool în momentul în care înfloresc sau în sezonul în care sunt recoltate și sunt cele mai medicinale. Implementarea începe în primăvară și continuă până când ultima plantă este adăugată.

Se ia o singură stoarcere din toate ierburile și se pune într-un borcan de 3 litri în care se toarnă 1,5 litri de coniac de casă – mediu puternic. Amestecul trebuie amestecat din când în când cu o lingură de lemn. Iată lista plantelor medicinale care trebuie folosite în această rețetă: păpădie (floare, frunze și tulpini), mentă (pe măsură ce înflorește), sunătoare (floare), frunze tinere de viță de vie, mur (frunze tinere), urzică (frunze și semințe), mărar (frunze și flori), ghiocei (frunze, tulpini, flori), crocus (flori), pelin (îmblânzit, 3 tulpini de 1 span), alune (frunze), coacăze negre / coacăze (frunze), patrunjel (frunze, flori), plăcintă cu floarea-soarelui (2 piepteni cu flori mai mici), dilyanka (frunze, flori și rădăcini), balsam (frunze, flori), diavol (frunze), hrean (frunze, rădăcini), mentă (frunze).

După ce a fost adăugată ultima plantă în coniac, amestecul trebuie bine amestecat și lăsat să stea timp de 20 de zile. După această perioadă, conținutul borcanului trebuie din nou agitat și filtrat, iar masa plantelor trebuie strânsă foarte bine cu mâna până la ultima picătură. Extractul de plante separat trebuie turnat în sticle de sticlă și închis ermetic. Se recomandă a se lua o lingură intern de trei ori pe zi. De asemenea, poate fi aplicat extern prin ungerea locurilor bolnave cu coniacul.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri