Bunica Gina din Lehchevo afirmă că a împărtășit rețeta sa pentru sănătate cu mii de oameni și nu există nicio persoană nemulțumită.

Bunica Gina Trifonova din satul Lehchevo împărtășește cu generozitate rețeta ei pentru sănătate, recunoscând că ar ajuta pe toată lumea dacă ar putea. Aceasta are 90 de ani și nu și-a inventat propria rețetă, ci a moștenit-o de la bunica ei, care la rândul ei a învățat-o de la străbunica sa. Rețeta naturală a bunicii Gina este folosită de întregul sat Lehchevo și a devenit faimoasă în satele vecine. Potrivit ei, această rețetă puternică poate ajuta orice persoană să-și întărească sistemul imunitar, să scape de gripă și chiar de pneumonie.

Rețeta bunicii Gina Trifonova este ușor de făcut. Se amestecă o jumătate de borcan de miere (neapărat cea adevarată, nu zaharata), cam 50 de grame de semințe de urzică, două lamai și două cepe date pe răzătoare, și aproximativ 100 de grame de nucă tocată mărunt (dacă este posibil, să fie nucile tinere). Nucile se taie sau se zdrobesc într-un mojar, apoi li se adaugă zeama de lămâie. Toate ingredientele se amestecă bine într-un bol, apoi se toarnă într-un borcan de sticlă și se pune la frigider pentru a fi răcoros și pentru a rezista mai mult timp. scrie medifax.ro

Bunica Gina Trifonova folosește această rețetă pentru sănătate și proprietățile ei miraculoase încă de când era mică, și jură că este foarte eficientă. Ea este supărată pe medicamentele din farmacii, considerând că sunt o înșelăciune și o minciună. Potrivit ei, dacă se ia 4-5 linguri din rețeta sa în fiecare zi, cu cel puțin treizeci de minute înainte de masă, nu se va îmbolnăvi toată iarna. Dacă cineva suferă de gripă sau de pneumonie în acest moment, acestea vor dispărea rapid prin folosirea acestei rețete. De-a lungul anilor, bunica Gina a vindecat un sat întreg cu această rețetă și va continua să împărtășească rețeta sa tuturor oamenilor.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri