Când dai de greu – 10 lucruri pe care le poți cere arhanghelilor

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Se pare ca puteti solicita ajutorul arhanghelilor in diferite situatii, ei sunt acolo pentru a va ajuta, indiferent cat de mare este problema.

Cand ii apelati, indiferent de rezultat, este important sa va aratati multumirea si recunostinta.

Iata o lista cu 10 lucruri pe care le puteti cere arhanghelilor sa va ajute

1. Pentru bunastarea ta

Daca aveti nevoie de ajutor apelati la Arhanghelul Rafael. Va va sprijini in atingerea obiectivelor si va poate ajuta sa ramaneti motivati.

2. Abilitati empatice sau intuitive

Daca intampini dificultati sau iti este greu sa-ti asculti intuitia, apeleaza la Arhanghelul Haniel.

Acest arhanghel va va putea ajuta sa obtineti discernamant spiritual, sa va intariti intuitia si sa intelegeti mai bine cum sa folositi darurile voastre empatice.

3. Bunastarea copiilor sau a animalelor de companie

Daca va pasa de sanatatea sau bunastarea copiilor sau animalelor de companie, puteti apela la Arhanghelul Gabriel.

Apelati-l daca copiii sau animalele dvs. de companie s-au simtit rau, sunt bolnavi sau se lupta sa faca fata schimbarilor prin care trec. Arhanghelul Gabriel ii va indruma si va veghea asupra lor.

4. Protectie impotriva energiei negative

Indiferent de situatia negativa prin care treceti, puteti apela la Arhanghelul Mihail pentru a va proteja de energia negativa. Arhanghelul Mihail este considerat ingerul care aduce protectie oamenilor.

De asemenea, ofera protectie spirituala si va poate ajuta sa va depasiti temerile si sa vedeti lucrurile mai clar.

5. Pentru gasirea obiectelor pierdute

Puteti apela la Arhanghelul Mihail pentru a gasi obiectele pierdute, dar puteti apela si la Arhanghelul Chamuel.

Nu exista un interval de timp specific pentru a primi un raspuns, dar de obicei obiectele sunt gasite. Daca nu gasiti lucrul respectiv, este posibil sa fie necesar sa il lasati sa plece, e timpul sa fie transmis altcuiva.

6. Sa va rupeti de ceva din trecut

Apelati la arhanghelul Zadkiel, este puternic si te poate ajuta sa te eliberezi si sa renunti la tot ce te deranjeaza. De asemenea, va ajuta sa renuntati la anumite lucruri, astfel incat sa puteti incepe un nou capitol.

Rugati-l sa va ajute sa gasiti adevarul, sa va eliberati de obiceiurile voastre distructive si sa va indreptati spre obiectivul vostru de viata.

7. Planuri de calatorie

Daca plecati in strainatate, aveti de facut o calatorie lunga, puteti apela la Arhanghelul Rafael. El te va ajuta sa-l faci fara probleme. Daca va este frica sa zburati sau sa faceti plimbari cu barca, va poate ajuta, de asemenea, sa va pastrati calmul.

8. Relatii armonioase

Daca cautati ajutor sau vindecare in relatiile dvs. romantice, in casnicie, Arhanghelul Raguel va va putea ajuta.

Arhanghelul Raguel ajuta la crearea armoniei si increderii in relatii si poate face comunicarea mai pasnica si mai linistita. De asemenea, va poate ajuta sa vedeti adevarul si ce lectii trebuie sa invatati.

9. Depresie sau anxietate

Daca va simtiti deprimat sau anxios, Arhanghelul Iofiel si Arhanghelul Mihail va pot ajuta .

Arhanghelul Mihail va poate ajuta sa ajungeti la radacina problemei si sa descoperiti adevarul, in timp ce Arhanghelul Jofeli va va mangaia si va va aduce bucurie in viata.

10. Probleme cu banii

Daca aveti probleme cu banii, nu mai faceti fata greutatilor, ar trebui sa va rugati la Arhanghelul Ariel. Arhanghelul Ariel va va ajuta sa deschideti usa prosperitatii si abundentei.

Exista multi ingeri la care puteti apela pentru ajutor. Pentru a face acest lucru, trebuie pur si simplu sa vorbesti din inima si sa ai credinta.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri