„Când rinichii sunt afectați, corpul emite aceste 8 semnale de alarmă.”

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Importanța rinichilor în menținerea sănătății sângelui este crucială pentru buna funcționare a întregului organism.

Atunci când funcția rinichilor este afectată, întregul organism poate fi compromis din punct de vedere al sănătății.

În acest articol, vă prezentăm câteva simptome asociate cu afecțiunile rinichilor care vă pot ajuta să identificați imediat problemele și să luați măsuri cât mai repede.

  1. Umflături Rinichii nu mai elimină excesul de lichid din organism, astfel că fața și picioarele pot începe să se umfle.
  2. Modificări în urinare Problemele la urinare, presiunea în timpul urinării, culoarea și frecvența anormală a urinei pot fi semne ale disfuncțiilor renale.
  3. Iritații ale pielii Prezența iritațiilor și mâncărimilor pe piele pot fi semne ale problemelor rinichilor, cauzate de acumularea de toxine în sânge.
  4. Oboseală Afecțiunile renale pot duce la anemie, ceea ce poate provoca o stare generală de oboseală, în special la nivelul creierului și al mușchilor.
  5. Respirație scurtă Respirația scurtă poate fi asociată cu disfuncțiile renale, deoarece un nivel scăzut de celule roșii poate conduce la oxigenare insuficientă a corpului.
  6. Gust metalic în gură Accumularea de toxine și deșeuri în sânge poate afecta gustul mâncării și poate cauza respirație urât mirositoare.
  7. Dureri Durerile localizate în partea superioară a spatelui, în zona rinichilor, pot fi un semn al problemelor renale, inclusiv formarea de pietre la rinichi.
  8. Probleme de concentrare și amețeală Anemia și proasta oxigenare a creierului pot afecta concentrarea, memoria și pot provoca stări de amețeală.

Prevenirea problemelor renale implică adoptarea unei diete sănătoase, bogată în antioxidanți, care poate ajuta la o funcționare mai bună și o procesare mai eficientă a rinichilor. scrie valentinavnb.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri