O rețetă ușoară și savuroasă, care dispare de pe masă într-o clipită!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Vă prezentăm o rețetă detaliată pentru ciuperci umplute delicioase. Această rețetă se prepară foarte simplu și rapid, oferind o combinație perfectă de arome și texturi. Ciupercile umplute sunt nu doar delicioase, ci și sănătoase. Merită să le încercați și să le serviți la prânz sau cină, alături de o salată proaspătă.

Timp de preparare: 10 minute Porții: 5

Ingrediente:

 • 500 g carne tocată
 • 1 kg ciuperci champignon
 • 1/2 linguriță sare
 • 1/2 linguriță piper negru măcinat
 • 1/2 linguriță boia de ardei dulce
 • 50 g cașcaval
 • 20 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

 1. Într-un bol, adăugați carnea tocată și condimentele: sare, piper negru, pătrunjel tocat și boia de ardei. Amestecați bine până când ingredientele se încorporează.
 2. Luați câte o lingură din compoziția de carne și formați biluțe mici.
 3. Spălați ciupercile și îndepărtați piciorușele. Așezați ciupercile într-o tavă unsă cu ulei de măsline, având grijă să formeze adâncituri pentru umplere.
 4. Plasați câte o biluță de carne în fiecare adâncitură a ciupercilor.
 5. Stropiți ciupercile cu puțin ulei de măsline și presărați deasupra cașcavalul ras.
 6. Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru aproximativ 30 de minute, sau până când observați că sunt aurii și că umplutura de carne este bine gătită.
 7. Scoateți ciupercile umplute din cuptor și lăsați-le să se răcorească puțin înainte de a le servi.
 8. Savurați aceste ciuperci umplute delicioase alături de cei dragi! scrie dezicuzi.ro

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri