Cârnații de pui sunt delicioși și sunt pregătiți în intimitatea căminului! Gătitul lor este rapid și, imediat ce sunt serviți, dispar de pe masă!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ce poate fi mai delicios decât un mezel de casă aromat? Vă prezentăm o rețetă de cârnați de pui foarte gustoși. Pregătiți doar din ingrediente naturale și fără prea mult efort, aceștia cuceresc din prima. Atât de rumeni, aromați și suculenți, încât veți renunța definitiv la cârnații din comerț. Doar amestecați ingredientele necesare și de restul se va ocupa cuptorul. Unde mai pui, este mult mai simplu și rapid să-i dai la cuptor decât să mergi la un supermarket.

Ingrediente: -1 kg pulpe superioare de pui (fără os) -7-8 căței de usturoi -0.5 linguriță de piper negru măcinat -0.5 linguriță condimente pentru pui (sare, boia de ardei, zahăr, semințe de muștar și turmeric) -2 linguri de maioneză -15 g de gelatină

Mod de preparare:

  1. Spălați carnea de pui și uscați-o pe un prosop de hârtie. Tăiați-o cuburi, cu latura de 1.5-2 cm. Nu îndepărtați pielea.
  2. Amestecați carnea cu usturoiul presat, piperul negru măcinat și condimentele pentru pui. Adăugați maioneza și iarăși amestecați.
  3. Adăugați gelatina și iarăși amestecați bine.
  4. Așezați pe suprafața de lucru un fragment de folie alimentară. Turnați pe aceasta 1/4 din cantitatea de carne și rulați folia. Redați-i o formă cilindrică. Repetați procesul cu celelalte porții de carne. Obțineți 4 cârnați.
  5. Înveliți fiecare cârnaț în folie de aluminiu și strângeți-i capetele, asemenea unei bomboane.
  6. Așezați cârnații pe o tavă de copt. Coaceți-i în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C timp de aproximativ 1 oră. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte.
  7. Scoateți cârnații din cuptor și lăsați-i să se răcească. Dați-i la frigider peste noapte.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Pofta bună! scrie floaredetei.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri