Cartofii acordeon sunt o mâncare extrem de savuroasă și satisfăcătoare, care te va încânta cu siguranță prin textura crocantă și gustul bogat de cartofi copti într-un amestec delicios de condimente și ulei de măsline.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată o versiune rescrisă a rețetei de cartofi cu cașcaval și șuncă la cuptor, descrisă cu entuziasm:

Cartofii cu cașcaval și șuncă la cuptor sunt cu siguranță una dintre cele mai delicioase rețete cu cartofi pe care le veți încerca vreodată! Acești cartofi sunt crocanți și aspectuoși, iar umplutura cu cașcaval și șuncă este pur și simplu divină. Urmați pașii de mai jos pentru a prepara această rețetă spectaculoasă:

Ingrediente:

 • 6 bucăți de cartofi
 • 1 lingură de ulei de măsline
 • 1/2 linguriță de sare
 • 150 g felii de cașcaval
 • 150 g felii de șuncă
 • 400 g sos bechamel
 • 200 g cașcaval ras

Mod de preparare:

 1. Începeți prin a tăia linii paralele pe lungimea fiecărui cartof, folosind două linguri de lemn ca ghidaje (pentru a împiedica cuțitul să taie cartoful până la sfârșit).
 2. Puneți cartofii tăiați într-o tigaie unsă cu ulei. Ungeți cartofii cu ulei de măsline și condimentați-i cu sare. Coaceți cartofii în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200°C, timp de 50 de minute, până se desfac frumos.
 3. Scoateți cartofii din cuptor și lăsați-i puțin să se răcească. În fiecare adâncitură, puneți câte o felie de cașcaval și apoi, în următoarea, câte o felie de șuncă. Continuați până finisați toți cartofii.
 4. Acoperiți toată suprafața cu sosul bechamel și presărați cu cașcaval ras. Coaceți-i în cuptor pentru încă 20 de minute, până se rumenesc.
 5. Savurați cartofii cu cașcaval și șuncă la cuptor cât sunt încă fierbinți și crocanți – veți fi încântați de gustul lor incredibil de delicios!

Merită cu siguranță să încercați această rețetă minunată!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri