Cea mai bună MASCĂ ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI! Calitățile pentru creșterea și regenerarea părului ale acestui remediu sunt remarcabile

MASCĂ ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

Fiecare din noi și-ar dori să aibă un păr vibrant și sănătos. Există o mulțime de tratamente care oferă o creștere rapidă a părului și-l hrănește, dar toate acestea sunt scumpe și de multe ori ineficiente.

Acest articol vă prezintă o rețetă de casă, care va stimula creșterea părului și-i va îmbunătăți calitatea!

REȚETĂ PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI

Noi pierdem de obicei 50-100 de fire de păr pe zi, deși acest lucru nu este vizibil cu ochiul liber. Cu toate acestea, trebuie să ne facem griji atunci când observăm pe cap unele porțiuni lipsite de păr. Acest remediu naturist va crește și regenera părul în cel mai scurt timp! Iată cum să preparăm remediul:

Ingrediente

– 1/2 de banană

– 1 gălbenuș de ou

– 1 lingură de miere naturală

– 1/2 de pahar de bere

Mod de preparare al măștii impotriva CĂDERII PĂRULUI

Punem toate ingredientele într-un blender și amestecăm până când vom obține o textură netedă.

Mod de utilizare

Aplicăm remediul pe locurile lipsite de păr și-l lăsăm să acționeze timp de câteva ore. Trebuie să simțim o căldură în acea zonă.

Acest lucru înseamnă că remediul pătrunde în dermă și acționează așa cum trebuie. După câteva ore spălăm părul în mod obișnuit.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, trebuie să efectuăm tratamentul o dată pe săptămână.

Sursa: articol relatat de homehealthyrecipes.com/ oglinda.tv/cea-mai-eficienta-masca-pentru-cresterea-si-regenerarea-parului-toti-medicii-raman-cu-gura-cascata

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri