Cea mai puternica rugaciune catre toate puterile ceresti. Ce trebuie sa rostesti pentru a avea parte de binecuvantarea divina

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Rugaciunea catre toate puterile ceresti este una dintre cele mai puternice rugi si face minuni daca este spusa din inima si cu multa convingere. Iata ce trebuie sa rostesti pentru a avea parte de binecuvantarea divina.

Pe langa rugaciunile inchinate Mantuitorului, Fecioarei Maria sau Sfintilor, cele catre toate fortele ceresti sunt inzestrate cu o putere deosebita. Rostirea acestora presupune o randuiala si o pregatire a credinciosului.

Rugaciunea catre toate puterile ceresti este de grabnic ajutor, iar rostirea ei trebuie insotita de smerenie si pocainta. Preotii ne sfatuiesc sa citim aceasta ruga la miezul noptii, cand cerurile sunt deschise. Astfel, rugaciunea ajunge direct inaintea lui Dumnezeu si vom avea parte de binecuvantarea tuturor fortelor divine.

Se recomanda ca dupa fiecare rand rostit din aceasta rugaciune sa se faca 3 metanii sau 3 inchinaciuni. Rugaciunea catre toate puterile ceresti se rosteste in liniste si cu multa smerenie.

,,Milostiva sa-mi fii mie Preasfanta Treime;
Milostiva sa-mi fii mie Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu;
Milostivi sa-mi fiti mie cei 4 Evanghelisti ai Domnului;
Milostiv sa-mi fii mie Sfinte Ioane Botezatorule al Domnului;

Milostivi sa-mi fiti mie cei 12 Apostoli ai Domnului;
Milostivi sa-mi fiti mie cei 70 Apostoli ai Domnului;
Milostivi sa-mi fiti mie toti sfintii din ceruri si toate puterile ceresti;
Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Parinti din ceruri;

Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Mucenici din ceruri;
Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Cuviosi din ceruri;
Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Parinti Ierarhi din ceruri;
Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Martiri din ceruri;

Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Prooroci din ceruri;
Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Pustnici din ceruri;
Milostive sa-mi fiti mie toate Sfintele Cuvioase Femei din ceruri;
Milostive sa-mi fiti mie toate Sfintele Mucenite Fecioare din ceruri;

Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Arhangheli din ceruri;
Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii Ingeri din ceruri;
Milostivi sa-mi fiti mie toti Sfintii zilei de astazi;

Milostiva sa-mi fii mie toata puterea cea lucratoare a cerului;
Milostiv sa-mi fii mie Sfinte Patron al meu (numele);
Milostiv sa-mi fii mie Sfinte Patron al casei (numele);
Milostiv sa-mi fii mie ingerasul meu sfant pazitor. Amin.”

Ce trebuie sa rostesti pentru a primi ajutorul divin

Una dintre cele mai puternice rugaciuni este cea catre toate puterile ceresti. Aceasta ruga este mijlocitoare si grabnic ajutatoare.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri