Specialiștii medicali au confirmat că ceapa roșie are efecte miraculoase asupra glandei tiroide.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Potrivit Fundației pentru Boala Tiroidei din Canada, aproximativ 200 de milioane de persoane din întreaga lume sunt afectate de afecțiuni ale glandei tiroide. Această boală poate duce la probleme serioase de sănătate în organism și există diferite tratamente și medicamente disponibile. Suntem încântați să vă prezentăm o nouă descoperire în ceea ce privește tratarea glandei tiroide.

Dr. Igor Knjazkin, un reputat medic din St. Petersburg, Rusia, afirmă că a descoperit un remediu pentru afecțiunile glandei tiroide, folosind un singur ingredient – ceapa roșie.

Ceapa roșie poate fi benefică pentru orice organism uman. Aceasta are proprietăți antibacteriene, antifungice, antiinflamatorii și anticancerigene. De asemenea, este bogată în vitamine și minerale, inclusiv tiamină, acid folic, magneziu, calciu și vitaminele C, K și B6.

Ceapa roșie curăță și tonifică pielea, distruge bacteriile și germenii și conține acid fosforic, care este foarte benefic. Conform acestei descoperiri recente, putem spune că este extrem de utilă în tratarea afecțiunilor tiroidei.

Următorul remediu natural va accelera în mod uimitor funcționarea glandei tiroide.

Acest tratament trebuie urmat înainte de culcare. Taie o ceapă roșie pe jumătate și masează-ți ușor gâtul cu mișcări circulare. Concentrează-te în special pe zona glandei tiroide.

Nu te spăla pe gât imediat după tratament și lasă substanțele eliberate de ceapă să acționeze peste noapte. Sucul de ceapă roșie va stimula funcționarea glandei tiroide. scrie http://timesnews.ro/?p=8284

Așa cum poți observa, acest tratament este foarte simplu. Cu toate acestea, atunci când îl încerci, vei observa cât de eficient este. Încearcă acest tratament și experimentează rezultatele uimitoare pe propria piele.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri