Cum să folosești ceapa roșie pentru a beneficia de proprietățile sale benefice pentru glanda tiroidă

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Potrivit lui Igor Knjazkin, un medic din St. Petersburg, ceapa roșie poate ajuta la tratamentul tulburărilor tiroidiene și are proprietăți antiseptice datorită acidului fosforic conținut. Doctorul a realizat o cercetare detaliată timp de un an, în urma căreia a creat o terapie eficientă pentru îmbunătățirea funcției tiroidiene.

Iată cum se folosește ceapa roșie pentru tratarea tulburărilor tiroidiene, potrivit specialistului rus:

  1. Tăiați o ceapă roșie în jumătate și faceți acest lucru seara, înainte de culcare.
  2. Masați gâtul în jurul glandei tiroide cu o jumătate de ceapă, folosind mișcări circulare.
  3. După masaj, puteți merge la culcare fără să vă spălați. Sucul de ceapă va acționa pe timpul nopții, iar tiroida va primi un impuls instantaneu. scrie http://mesajedinsuflet.com

Vă rugăm să distribuiți aceste informații pentru a ajuta la împărtășirea cunoștințelor despre beneficiile cepei roșii în tratamentul tulburărilor tiroidiene, mai ales că aceste informații sunt restricționate pe unele rețele de socializare.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).