Cel Mai Bogat Izvor De Colagen – Această Cereală Întinerește Organismul Feminin Cu Până La 10 Ani

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

O cereală obișnuită, arpacașul din orz, are capacitatea de a compensa deficitul de colagen din organismul feminin și de a întineri pielea cu câțiva ani.

Mâncând acest fel de mâncare măcar o dată pe săptămână, veți observa îmbunătățiri în sănătatea pielii, părului și unghiilor.

Încă din vechime, boabele decorticate de orz cunoscute sub denumirea de arpacaș erau considerate o delicatesă, accesibilă doar demnitarilor. Ele seamănă cu perlele datorită suprafeței lor lucioase.

Arpacașul din orz conține o cantitate mare de substanțe nutritive, fiind numit terciul frumuseții. Această cereală conține o cantitate enormă de lizină, un aminoacid care participă activ la sinteza colagenului, menținând elasticitatea pielii și prevenind formarea ridurilor.

De asemenea, arpacașul este bogat în vitaminele A, PP, E și cele din grupul B, oferind multiple beneficii pentru sănătatea organismului.

Consumul regulat al terciului din arpacaș ajută la menținerea frumuseții pielii și la scăderea ponderală, deoarece este bogat în celuloză și proteine.

Pentru a prepara terciul din arpacaș, acoperiți arpacașul cu apă și lăsați-l să se înmoaie peste noapte. Apoi, spălați-l și acoperiți-l cu laptele călduț, fierbându-l până devine o consistență de terci delicios.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri