Cel mai moale blat pentru tort, perfect pentru sărbători, se prepară ușor și necesită doar câteva ingrediente simple: 250g făină, 3 ouă, 100 ml ulei, 150g zahăr și…

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

De la cei mici la cei mari, toți membrii familiei vor savura ceva dulce de sărbători. Fie că este vorba de o prăjitură delicioasă sau un tort pufos, surprinde-i pe cei dragi cu o rețetă aleasă și un gust desăvârșit.

Ingrediente:

 • 3 ouă
 • 100 ml ulei
 • 125 ml lapte
 • 150 g zahăr
 • Jumătate de plic praf de copt
 • 250 g făină
 • 1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:

 1. Mixați ouăle împreună cu zahărul și plicul de zahăr vanilat, turnând zahărul în ploaie. Începeți la viteză mică și apoi treceți la viteză mare pentru mixare.
 2. Adăugați laptele și uleiul în compoziție, apoi incorporați făina cernută amestecată cu praful de copt. Mixați până obțineți un amestec omogen.
 3. Transferați compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și puneți-o în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 30 de minute.
 4. Testați cu o scobitoare dacă blatul este copt uniform. După ce este gata, lăsați blatul să se răcească în tavă și apoi îl puteți tăia și umple cu orice cremă doriți. scrie wawlist.com

Vă dorim poftă bună!

Sperăm că veți încerca această rețetă de blat moale și pufos. Este ideală pentru torturi și chiar și pentru prăjituri. Toată familia o va adora! Această rețetă este perfectă pentru oricine dorește să pregătească un tort delicios acasă, folosind ingrediente accesibile, iar rezultatul este garantat. Bucurați-vă de momentele dulci alături de cei dragi cu acest blat moale și savuros!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri