Cheesecake delicios cu lapte condensat, pregătit fără coacere!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Deserturile fără coacere sunt preferate de multe gospodine, deoarece se prepară extrem de ușor și sunt foarte apetisante. Vă prezentăm o rețetă pentru cel mai fascinant cheesecake, fără coacere. Deliciul arată spectaculos, nu necesită coacere și se prepară din cele mai simple ingrediente. Obțineți o adevărată capodoperă culinară, demnă de toate laudele. Răsfățați-i pe deplin pe cei dragi cu un desert fenomenal.

Ingrediente:

 • 450 g smântână cu un conținut de grăsime de cel puțin 20%
 • 300 g biscuiți
 • 100 g unt topit
 • 300 g lapte condensat
 • 10 g gelatină
 • 3/4 pahar de apă fiartă și răcită

Mod de preparare:

 1. Tapetați o formă detașabilă cu hârtie de copt.
 2. Măcinați biscuiții până obțineți niște fărâmituri fine. Amestecați-i cu untul topit, obținând un amestec omogen.
 3. Așezați amestecul de biscuiți în formă și presați-l pentru a forma un blat uniform. Dați forma la frigider pentru 30 de minute.
 4. Într-un vas aparte, amestecați smântâna cu laptele condensat.
 5. Înmuiați gelatina într-un vas cu 3/4 pahar de apă fiartă și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute. Apoi puneți vasul cu gelatină la baie de aburi, până când gelatina se dizolvă complet. Asigurați-vă că nu ajungeți la punctul de fierbere.
 6. Turnați gelatina dizolvată în amestecul cu smântână și lapte condensat, într-un jet subțire, amestecând continuu. Turnați umplutura în forma pregătită cu blatul de biscuiți și dați-o la frigider pentru 2-3 ore, până se întărește.
 7. Scoateți deliciul din frigider, transferați-l pe un platou și decorați-l după gust, cu fructe de pădure, ciocolată rasă sau nuci tocate.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi! scrie dezicuzi.ro

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri