Cum se prepară adevărata Ciorbă Rădăuțeană – Gustul deosebit de care nu mă satur niciodată, este dat de combinatia dintre aceste ingrediente.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Cum se prepară Ciorba Rădăuțeană – una dintre cele mai gustoase și consistente ciorbe ale românilor, îmbinând perfect savoarea cărnii de pui cu cea a legumelor și a smântânii.

Deși ingredientele sunt bine stabilite, acestea mai pot varia în funcție de gusturile tale.

Cu toate acestea, este foarte important să urmărești pașii de preparare, ca să ai parte de o Ciorbă Rădăuțeană ca la carte.

Ingrediente:

 • 1 caserolă de piept de pui,
 • 2 morcovi,
 • 1 țelină,
 • 1 păstârnac,
 • 2 cepe,
 • 200 ml smântână,
 • 3 gălbenușuri,
 • zeama de lămâie de la 2 lamâi,
 • 4 căței de usturoi,
 • pătrunjel.

Mod de preparare:

 1. Pune pieptul de pui la fiert și lasă-l până când își schimbă culoarea spre fierbere. Adaugă legumele întregi în aceeași oală până în momentul în care sunt fierte bine.
 2. Scoate legumele din oală pe o farfurie. La fel fă și cu carnea de pui.
 3. Taie pieptul de pui în bucățele mici. Ameșteacă smântâna cu gălbenușurile până se omogenizează și toarnă puțină zeamă din ciorbă, amestecând-o cu smântâna și gălbenușurile.
 4. Toarnă amestecul în oală cu ciorbă, adaugă puiul tăiat bucățele, usturoiul pasat și legumele tăiate foarte mărunt.
 5. Acum ciorba este gata de servit, asta după ce presari frunze de pătrunjel sau mărar (după preferințe).

Poftă bună! scrie floaredetei.ro/

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri