Citește Rugăciunea scurtă făcătoare de minuni a Sfântului Anton

Atunci când relele se abat asupra ta, trebuie să ai credință și să te gândești că Dumnezeu îți este întotdeauna alături. Nu-ți pierde niciodată credința, rogă-te, ai speranță și vei vedea că Dumnezeu este cu tine.

Mai jos poți citi rugăciunea aceasta scurtă de mare ajutor, în caz de nevoie sau poate doar pentru a te simți mai aproape de Dumnezeu.

 Iată și textul rugăciunii!

„Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei afalați la grele încercări, ajută-mă și pe mine.

Iată în ce greutăți mă aflu eu (și familia mea). Nu știu ce să fac și încotro să mă îndrept. Faptele tale minunate au aruncat o rază de speranță și în sufletul meu și mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta.

Știu că Dumnezeu, care orânduiește toate, cunoaște starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în fața Lui. De aceea cer sprijinul Tău. Vin cu toată încrederea la Tine, sfinte Antoane!

Ai milă de mine (și de familia mea). Luminează mintea și mișcă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situația mea: fă-i să înțeleagă greutățile în care mă zbat eu (și familia mea).

Nădăjduiesc că mă vei ajuta. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri